Σύγχρονες υπηρεσίες φύλαξης και ασφάλειας.

Εμπειρία, εξειδίκευση, υψηλή τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό.

Οι τέσσερις βασικοί άξονες στους οποίους βασίζεται το πραγματικά ευρύ φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που σας παρέχουμε, 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Η Group 22 είναι μια πλήρως καθετοποιημένη εταιρία με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και συστήματα τεχνολογίας αιχμής που συνεχώς αναβαθμίζονται, ιδιωτικό στόλο οχημάτων ασφαλείας, και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Η δεκάχρονη εμπειρία μας και εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες που καθημερινά εμπιστεύονται τις υπηρεσίες της Group 22, είναι σημαντικό στοιχείο του ενεργητικού μας.

Πιο αναλυτικά:

  • Φυλάξεις Εγκαταστάσεων με στατικούς φύλακες
  • Έλεγχος φυλασσόμενων χώρων με ηλεκτρονικά μέσα υψηλής τεχνολογίας
  • Φύλαξη εκδηλώσεων καλλιτεχνικού και μη χαρακτήρα (Συναυλίες, Βραβεύσεις, Συμπόσια κτλ)
  • Φύλαξη, εποπτεία και έρευνα χώρων (μέσω καμερών)
  • Ασφάλεια και συνοδεία Υψηλών Προσώπων (V.I.P.) - θωρακισμένα οχήματα
  • Παροχή περιπολικού οχήματος (patrol)
  • Χρηματαποστολές
  • Παροχή συμβούλων ασφαλείας και διαχείρισης κρίσεωv

Κατανοούμε πλήρως και σε Βάθος τις διαφορετικές ανάγκες κάθε πελάτη.

Με αυτή την Βασική φιλοσοφία επενδύουμε στην ανάπτυξη σύγχρονων εξειδικευμένων και ολοκληρωμένων λύσεων Ασφάλειας με ευελιξία και έμφαση στην καινοτομία. 0 κάθε πελάτης μας απολαμβάνει, με τις υπηρεσίες μας, την μέγιστη αξιοποίηση της επένδυσής του. Η Group 22 είναι ο στενός σας συνεργάτης, πάντοτε δίπλα σας με αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Στατικές φυλάξεις

Η εταιρική φιλοσοφία της Group 22 βασίζεται σε συγκεκριμένες, σταθερές αξίες.

Η πελατοκεντρική αντίληψη, οι σύγχρονες δομές και λειτουργίες, η αφο­σίωση και η αποτελεσματικότητα. Κυρίαρχη όμως αξία είναι η εταιρική ακε­ραιότητα.

Ακεραιότητα ως προς τους πελάτες μας καθώς η ειλικρίνεια και ο σεβασμός στη γνώμη και τις υποδείξεις τους είναι το θεμέλιο για μακρόχρονες συνεργασίες. Ακεραιότητα και απέναντι στο εργασιακό περιβάλλον και στον κάθε εργαζόμενο με συνθήκες σταθερότητας και εμπιστοσύνης, συνεχούς κατάρτισης και εξέλιξης που δημιουργούν επίσης, μακρόχρονες και σταθερές εργασιακές σχέσεις. Tις ίδιες ακριβώς συγκεκριμένες, σταθερές αξίες μοιράζεται κάθε εργαζόμενος της εταιρίας μας.